Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till vederbörande …jo, just DU

Glöm aldrig, min kära vän, vem just Du är
ej heller hur många som har Dig just Dig så kär
Du har blivit så oskattbar för så många
även om Du ibland har känt Dig ensam, och många dagar har känts så ensamma och långa

för det finns bara en som Dig, och Du har under åren byggt upp så mycket tillgivenhet
med kärlekens och vänskapens byggstenar så oändligt många har Du skapat tilltro med Din otroliga genuinitet
som bara Du med Ditt unika sätt, omtanke och omsorg har kunnat bygga
så därför är de som fått äran att vara med Dig i tider av lycka, fått känna sig så älskade och trygga

för ingen är som Du, Du speciella människa… och kommer aldrig att vara
bland alla människor i en väldigt stor människoskara
så är Du omtyckt av i stort sett alla och envar
och vänskapen mellan Dig och Dina närmaste vänner kommer alltid att finnas kvar

och alla som kommit i Din väg att minnas Dig i evinnerliga tider
för klockan går, vi blir äldre allteftersom tiden lider
men minnet av Dig finns alltid kvar med den kärlek och vänskap som Du under åren har skapat med Ditt sätt att vara
så tänk alltid på det, och ta åt Dig, Du alltid så kärlekfulla och underbara


© Ted Örnberg 2011-12-04




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-04 22:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du är själv en utgivare av stora mått, ofta direktledd av Gud.
En gång kom jag hem efter en tillställning och grät övergivet.
Jag bad till Gud att han skulle ge sig till känna.
Jag hann ej avsluta bönen förrän ett sms kom från Dig med en så direkt personlig hälsning med tröst från Gud - som beskrev min situation - att jag aldrig ska glömma detta stora mirakel. Du hade i Dig själv ingen aning om min belägenhet som Du mycket väl vet.
Jag är Dig och Gud evigt tacksam för detta och alla andra gånger Du bistått i glädje och sorg.
2011-12-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-12-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
T illtalande fint poem
E tt sorts emblem
D iadem att ta till
* sig för den som
* är en sådan vän!
2011-12-05

  Maria T
Tack fina du.
Ingen är som du.
Du är själv alldeles
speciell
2011-12-05

  Eva Helene VIP
En så positiv text att värmas av nu i adventstider.
2011-12-05

  walborg
Så vackert tänkt och skrivet
2011-12-05

  anits VIP
Mycket vacker berörande poesi bjuder på
2011-12-05

  Bibbi VIP
Smittande inspiration som Du bjuder på Du store diktare!Tack!
2011-12-05

  aol
verkligen en hyllning till alla, vackert vännen
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP