Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Daniel 78...gav mig uppslaget


Varning!!!Så var det gubben igen...




Så var det gubben som hade en egenhet
han sjöng alltid när han sket
hans fru gav en pik
sa: en sån skitmusik
ta du den och stoppa upp den i arslet




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-17 11:46



Bookmark and Share


  johan sandén
Bra !
2006-01-18

  Nils Sondefors
En god portion av värmlandshumor igen!
2006-01-17

  Daniel_78 VIP
vilken ära att få vara insperation till en sådan här ljuv komposition ;P
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg