Det ligger mycket i vad Boye skrev. Men, framför allt: JESUS ÄR HERRE!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ligger mycket i vad Boye skrev. Men, framför allt: JESUS ÄR HERRE!




STÄNDIG RÖRELSE

vi kom inte för att stanna

vi har kommit för att gå

och vi ropar "hosianna!"

hela året nu som då

Du är Kung i våra hjärtan

Du är Herren på Din tron

Du har visat innebörden

av en sann revolution

 

 

vi kom inte för att backa

stillestånd är stagnation

våra hjärtan längtar efter

permanent transformation

vår förtröstan gäller inte

en förlegad religion

Andens eld i våra hjärtan

är vår heliga passion

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      6/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 16:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Döda kyrkor har slutat röra sig.
2011-12-06

  Göran Gustafsson VIP
"Allt är i rörelse" (U.Lundell)
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP