Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅSOM GENOM ELD

livsverket ska kanske brinna upp

fastän monument på jorden rests

trä och halm ska flamma som ett bål

trots att det har gråtits när det lästs

vissa saker brinner redan här

helig eld förtär det, momentan

eller annan eld som anlagts av

någon äventyrlig pyroman

 

 

livsverket - ett utflöde av vad?

när applåders åskor tonat ut

står sen själva grunden naken kvar

men däri finns räddningen till slut

sjung mitt livs historia eller tig

dit jag går finns ingen minnesbild

inga recensenter, inget hat

bara kärlek, välkomnande, mild

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 19:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
din tro bär dig
2011-12-07

  Måna N. Berger
Inget här i världen är bestående.
Men jag tror att din tro bär dig. Även om jag inte delar den.
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP