Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Hej"

"Hej" ropar barnet till ekorren




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-12-09 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad svarade ekorren då...........?
2011-12-09

    ej medlem längre
kort och konsict
bra formulerat
en bra grund att bygga vidare på
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP