Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon andas

Jag hör någon andas

långsamt och tungt

som en sovande 

långt borta 

 

Men här är jag ensam

med rödhakesång,

vågor mot stranden

och vråken i skyn

 

I skogen drar nordan

Sol i sydväst

Mänskor syns ej vid vattnet

Andningen hörs alltjämt




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-09 13:55



Bookmark and Share


  vera gade VIP
ekot av det egna varat ...skulle kunna beskrivas sålunda
2011-12-09

    ej medlem längre
bravo:)
hittar inget fel
2011-12-09

    Wewill
Mystiskt och ack så vackert!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP