Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMANKOMSTER

det råa blåser in från havet

och känns igenom märg och ben

men Jesu kärlek värmer hjärtat

och lågan brinner klar och ren

de värdefulla sammankomster

som vi av bara nåd får ha

ger näring åt vår tro i tider

då allting handlar om att ha

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 21:25



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det finns många olika vindar och hur de än känns så är tron en bra grund att möta livet från...
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP