MATTEUS 15:1-13 ; 1 KORINTIERBREVET 16:22 !

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATTEUS 15:1-13 ; 1 KORINTIERBREVET 16:22 !




KALLSINNIG

ställer mig kallsinnig

med lampan brinnande

här står jag kallsinnig

och övervinnande

ställer mig kallsinnig

till sybariterna

jag ignorerar kallt

alla inviterna

min oljelampa fylls

bägaren flödar

ställer mig kallsinnig

till allt som dödar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-12-10 15:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och tänkvärt skrivet
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP