Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omstart - välkommen, du som bryr dig... du väljer...




nollställd

om jag blundar tillräckligt hårt,
så finns jag inte.
men om du öppnar ögonen,
så finns jag här

du väljer...




Fri vers av Fredric
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 23:49



Bookmark and Share


  Ex¤animo
träffsäker poesi
2012-01-01

  Elinsomalltid
Oj, vilken häftig dikt! Vad tänkte du när du skrev den? Den blir så svår att förstå när du först skriver "jag" och sen "du" om den som blundar. Verkligen jättebra! Läste om den flera gånger. ^^
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric