Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan som inte lyssnar

 

 

 

 

jag försöker att vara bestämd

säger ständigt

Nej

Stopp

sluta

våga inte drömma

 

men det är så svårt

 

för min kropp

är som en bur

och inom mig

finns ett hjärta

som längtar ut

 

men med en järnhand

håller jag hjärtat mitt fången

av rädsla för det som kan hända

jag vågar inte låta det bredda sina vingar för att flyga

för då skulle det vilja landa hos dig

 

men det vet jag inte om du vill

om du ens har en plats ledig för mig

så därför är jag rädd

att likt Iqaros flyga för högt

för att sedan krascha hårt

 

så jag försöker vara bestämd

säger ständigt

nej

stopp

sluta

våga inte längta

våga inte känna

våga inte falla

för kärleken

 

men det lyssnar aldrig

 

dumma hjärta

 

du vet väl att du bara går sönder

varje gång

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 696 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-12-12 03:28



Bookmark and Share


  annalena
Ditt hjärta verkar envist.Din text är fantastisk.
Kan jag bokmärka den?
2011-12-16

  Kalle.O
Hjärtat lever sitt eget liv och ibland gör kärleken ont...
Fint skrivet!
2011-12-15

  Micky
så sant..! det blir minsann en favorit. duktiga du, jag hoppas du finner den sanna kärleken. precis som jag.. den dyker väl upp när man minst anar det, som alla säger..
2011-12-15

  Miss Hallonröd
Så fin. Så sann.
Duktiga du.
2011-12-12

  Fru Intighet
Vackert, mycket vackert.
Och du förtjänar lyckan och kärleken, Nicklas.

Du är fin,
min vän.
2011-12-12

  sockerspöket
Vackert
och ibland gör hjärtat uppror mot förnuftet
på gott och ont
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP