Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRACKELERAD KULTURFERNISSA

lita aldrig på någon

som säger han är oberörd

krafsa lite på skalet

så blir han så nervös och störd

plastleendet ger vika

för det var påklistrat

sen börjar han att skrika

bråka som en besatt

en dag ska masker falla

en gång inför Guds tron

där ska vi framstå alla

rimmen ska få reson

där kan vi inte dölja

ondskan vi burit på

vem har vi då att följa?

vilket mål ska vi nå?

 

 

LARZ GUSTAFSSON     14/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-14 09:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vidhåller att jag är oberörd av vissa saker.
2011-12-14

  Jack E. Gladh VIP
Människor med känslor
är aldrig oberörda.
Ondskan är ett
svårfångat koncept.
Alla har att föra
den kampen.
Välvalda ord
med dynamik.
2011-12-14

  Måna N. Berger
Man berörs väl av olika saker. Det som berör mig djupt kan lämna någon annan totalt likgiltig, och tvärtom. Oberörd rakt igenom är nog ingen människa. Men finns det en sådan behöver den inget skal - den individen består av skal och förhårdnader!
2011-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Men sedan finns det saker man inte berörs av. I alla fall är det så med mig. Jag är emellertid till skillnad från vissa andra ärlig och säger som det är. Jag vägrar att spela teater.
Tack, min vän för din kommentar!
2011-12-14

    ej medlem längre
Innanför det sönderkrafsade skalet är vi alla berörda, på ett eller annat sätt.
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP