Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälte i tyg



När jag var liten hade jag en gossedjursälg som hette Ludwig. Han sov bredvid mig i sängen varje natt

När jag var magsjuk spydde jag på honom och mamma måste stoppa honom i tvättmaskinen.
När jag fick löss fick han avlusas i frysen.
När jag grät blev han alldeles våt i pälsen.

Han tog mitt lidande på sig
Som en tyst martyr
Som Jesus på korset










Fri vers av Mymlan.
Läst 406 gånger
Publicerad 2011-12-14 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sann hjälte!
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.