Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man Hålla Om människor...


Tröst

Gråt inte
Låt mig skriva det som är sant
På dessa sidor
För när du ser dig i spegeln
Ska du inte låtsas om
Något annat än ditt ansikte

Gråt inte
Tiden reser
Ändå framåt
Precis som du

Gråt inte
Även om jag är sträv
Som barken på ett träd
Så vet du
Att mitt hjärta brinner
Och att det brinner
För det som är bättre än detta

Så gråt inte
Kan jag brinna så kan du
Kan jag skita i att slockna
Så kan du
Kan jag lämna gårdagens liklukt
Så kan du

Gråt inte
Lev istället
Lev på andra sidan skriken
Lev på andra sidan Muren
Lev på Den här sidan om gårdagen
Lev

Och du
Gråt inte
Lev istället
Gråt inte
Gråt inte
Gråt inte...




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 715 gånger
Publicerad 2006-01-18 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother