Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTTRÅKAD

Tråkigt vill ha roligt. Kom Roligt!
Roligt kom.
Tråkigt hade ihjäl, Roligt fick det tråkigt.
Tråkigt behöver Roligt för att fylla
sin själ. Roligt älskar Tråkigt likväl,
ingen den andres träl.

Tråkigt sitter ensam bak gråa väggar
sörjer att Roligt försvann.
Roligt är bland sina vänner
Eufori, Glädje och Glam.
Tråkigt blev inte bjuden på festen
dystopisk är hans karaktär.

Roligt stojar och stimmar
och dansar.
Tråkigt i Roligt är kär.
Tillsammans dom balanserade är.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 1782 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-15 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar