Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOTAL IDENTIFIKATION

Du känner till mitt dilemma

vet var mitt hjärta hör hemma

jag vill att Du ska bestämma

 

 

Du Själv blev frestad och testad

blev av anfäktelser gästad

fick atmosfären förpestad

 

 

Du som blev ett med det jag är

Du som är med mig var dag här

som vet vad att vara svag är

 

 

Du som steg ned för att sona

för att Du ville förskona

som valde kors framför krona

 

 

 

Du är mitt val före annat

hos Dig har mitt hjärta stannat

det hjärta Du redan scannat

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14-15/12 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad jag har skrivit har jag skrivit. (P Pilatus)
2011-12-15

  andrasidan
Även om jag inte alls känner igen mig här kan jag ändå känna att du har flyt i texten och rimmen, utom, tycker jag, i ordet scannat, som liksom faller utanför resten av det du vill säga.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP