Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIKROSYMPOSIUM

stot besvär

i detta rum

litet auditorium

känner mig

nervös och dum

mikrosymposium

 

 

allt dör ut

och allt tar slut

varför spilla

detta krut?

jo, för evangelium!

mikrosymposium

 

 

egot kräver

egot vill

många fler

och mer därtill

stenar ropar

jag blev stum

mikrosymposium

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-15 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP