Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYST SKUGGA

skuggan av en tiger bara

sveper tyst förbi

tystare kan ingen vara

i sitt vildmarksskri

fokuserad på sitt byte

blicken strikt rakt fram

ovidkommande passerar

blåser bort som damm

 

 

skuggan skrämmer

tystnad råder

muren är kompakt

apors tjattrande från träden

saknar verklig makt

inget kan besegra kungen

segervittringen

ligger tung i hela djungeln

tigertid igen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-16 07:02



Bookmark and Share


  Nanna X
ja det verkar vara tigertider så här års...
2012-12-16

  La Magnólia VIP
En härlig text .. starkt koncentrerande i sin dramatiska uppbyggnad ...
2011-12-17

    ej medlem längre
Som vanligt så lyckas du fånga mitt intresse! Bra!
2011-12-16

  Måna N. Berger
Framför allt upplever jag mycket starkt koncentrationen i den här dikten. Och den dramatiska uppbyggnaden. När tigern (katten) ställt in siktet på sitt byte existerar ingenting annat. Tiden står stilla. Allt är nu. Tung segervittring!
2011-12-16

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-12-16

  PPQ
det känns som den här texten har allt
2011-12-16

    Sven-Erik Sköld
Utmärkt! helt enkelt. S-E
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP