Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska två






Jag är bara så lycklig !

Dörrarna är låsta
fönstren stängda
gardinerna fördragna.

Tänder ett ljus.

Har inga pengar
att bekymra mig över
och inga arbetskamrater
att fundera på.

Stoppar en snus.

Jag är ensam här hemma.

Jag har familj...de är här och där.

Vi har bindningar till varandra.

Psykiska och sexuella.

Jag är alltså en psykosexuell varelse.

Varför känns det som att du
sitter naken och framlänges i mitt knä
helt biologiskt
med håret i mina ögon ?

Kan man bli galen av lycka
när allt annat sover ?




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-16 10:05



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
vautsi valdemar !
2011-12-16

    Max Poisé
Tror inte att man blir galen av lycka, man blir nog galen av att längta efter lyckan. Härlig text bjuder du på Gunnar.
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP