Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJEGULAG

glädjediktaturens

krampaktiga krav

bli en lycklig fåne

bli en lyckoslav

dopa dig med böcker

om ett lyckligt liv

den som inte dansar

är för negativ

 

 

svälj ett lyckopiller

glad till varje pris

ila som en iller

bli en antikris

anpassa dig noga

annars är du körd

och du blir betraktad

som apart och störd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-17 14:24



Bookmark and Share


  filharmoniker
Instämmer helt. Att vara öppen med att ha svårigheter känns som att begå en dödssynd ibland
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP