Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN VÄG TILLBAKA

det finns ingen väg tillbaka

hur gärna en del än vill

och den som en gång fått smaka

kan omöjligen stå still

det hopplösa kamoufleras

med kickar och stimulans

men vägvalet som är deras

det leder nån annanstans

 

 

när pjäserna exploderat

mot tidsmörkrets firmament

är sällsamheten förbrukad

och ännu ett skepp är bränt

när krutröken sen har lagt sig

finns inget att bygga på

det finns ingen väg tillbaka

till allt det där som var då

 

 

LARZ GUSTAFSSON     17/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP