Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom is och sten


Du bröt igenom is o sten
Det som jag av rädsla byggt upp
För att skydda mitt sköra hjärta
Men du lyckades
Stal det
Och ersatte det med ditt eget
Jag älskar dig, du är mitt liv




Fri vers av M_Franke
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-17 17:30



Bookmark and Share


  Lorenzolars
ärofyllt
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke