Aber NICHT mehr!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aber NICHT mehr!




KREATIVT KOLLEKTIV

så många känslor

i omlopp

en kollisionskurs

totalpop

ingen magi

flirtigt fiskad

men frenesi

hårt frampiskad

friade du

till publiken

dagtingade

med musiken

svek du den forna

visionen

kollektivrevolutionen

allting briserar

i stjärnor

ljus imploderar

i hjärnor

krossat

socialrealistiskt

kasst

kriminalnaivistiskt

ändamålshelgande

medel

nu står jag fri

med min sedel

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP