Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses ikväll




Kuckeluuuu
klockan är sju
upp och hoppa
lilla loppa
tuppen han gal
på piedstal
dagen är här
kärt besvär
kuckeliku
vakna nu
upp ur sängen
med i svängen
skutteliskutt
prutteliprutt
fiselifis
morgondis
jag och du
rostat bröd
i lust och nöd
kaffetår
rufsigt hår

kyss på kinden
ut genom grinden
cykelställ
vi ses i kväll




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-01-18 14:39



Bookmark and Share


  johan sandén
Cykelställ, Vi ses ikväll !!!!
2006-01-19

    NoMi F
Det finns rytm i den
korta koncista ord
som det är så där
Gillar den
2006-01-18

  curra
Blir glad och riktigt pigg av den här. Skulle kanske läsa den på morgonen för att vakna lite och få mitt morgonhumör till det bättre =)
2006-01-18

  Anders P VIP
vardagen i ett nötskal. Skönt med osentimentala skildringar av livets små trivialiteter.
2006-01-18

  Andasin
Vilken glädje! Nästan så den kan vara irriterande för den som inte är lika morgonpigg kanske?
2006-01-18

  Paulina LH VIP
*Ler stort* Kvittrande dikt, och motsats till "Akta dig!" Jag blir glad av dina rim.
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg