Rom 8:7

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rom 8:7




VÄLKOMMEN TILL MITT STORMIGA LIV

välkommen till mitt stormiga liv

vad har jag tagit intryck av i dag?

man stoppar stillsamt in något nytt

som våldsamt slungas ut av mitt jag

stig på men håll i hattarna hårt

för vindstyrkan har stigit igen

om turbulens är ditt element

så kanske du kan rida på den

 

 

välkommen till mitt stormiga liv

med stadens allra tväraste kast

här kan man lida pin på pin kiv

och ligga hela världen till last

här är det berg-och-dalbanevilt

och sjövilt, hejvilt, fram och tillbaks

men den som sig i den leken ger

kan aldrig vara alla till lags

 

 

välkommen till mitt stormiga liv

där kaoset blev Guds granne till slut

där jag har godkänt fait accompli

att köttet inte kan kastas ut

bekommer det dig att Han valt ut

en sammelsuriefurie som jag?

Hans suveränitet absolut

satt samman sammansatta till lag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP