Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel tid kanske, men detta var läget 4 juli 2009, med sommarmoln över Riddarfjärden i Stockholm. Obs. ljudfil tillkommer!




Sommarmeditation

Här kan man sitta och meditera

när moln drar förbi i långsam lunk.

Sitta och titta och reflektera -

ta ur sommarbägar'n en klunk

av livets vatten (med låg alkoholhalt)

när trutarna gastar för fuller hals.

Månne livet en dag gör vrålhalt,

men nu dansar humlorna sommarens vals!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 14:26



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Visst kan jag höra trutarna gasta
när jag läser/lyssnar till din sommar meditation!
2011-12-18

    papillon
Trösterikt för en som kommit in från dagens andra skottning av gårdsplanen - och man ser inte ner till älven för snöandet.......
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP