Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till ditt hjärta...




Olika viljor



I en värld med många viljor,


är det lätt att gå


vilse,


om man inte


känner sig


själv.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-18 20:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant
var din egen ledsagare
2012-09-11

  Kjell A. H Lundin
Precis, känner man sig inte själv kan man gå vilse i tankar och känslor.

Tack vännen!
Hälsning
Kjell
2011-12-22

  Ninananonia VIP
:) sanna ord... :) gillas
2011-12-20

  mare VIP
Så sant !
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP