Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar av revirtänkande


På julafton tänkte jag pinka in mitt revir
för första gången


Hoppas han uppskattar doften...


************************




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-22 00:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja jisses..håller tummarna ...:)
2011-12-24

  S.A.I. Steve Lando
haha, burlesk seriositet:)
2011-12-23

    lory
haha den var bra...
roligt..hoppas att du lyckas..hihi
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya