Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson den 22 December 2011 kl. 02:23


Släppa

Jag får höra
Att det är dags
Dags att släppa taget
Livet finns där utanför
Jag måste bara våga släppa taget.

Jag har alltid varit den
Som alltid sitter hemma
I tryggheten
Men samtidigt burit på en längtan
Att göra någonting nytt

Därför ska jag bryta mig loss
Bryta mig loss från tryggheten
Gå bort till klippkanten
Och hoppa rakt ut
Utan att tveka

Förr eller senare
Kommer vingarna
Att fånga vinden
Och jag kommer flyga
Mot nya äventyr

Vad som inte dödar
Det stärker
Och om man inte frågar
Så får man inga svar

Därför hoppar jag
Ner i avgrunden
Och väntar på mina vingar
Mot äventyren.




Fri vers av Lolloowh
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-22 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh