Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTIINSTALLATION

mitt konstverk blir

att jag uteblir

jag låter tomrummet tala

all slentrian

ha sin gilla gång

och alla pratkvarnar mala

så föreställ er

en svartklädd man

eller låt bli om ni vill

hur ni än väljer

förhållningssätt

tjänar det ingenting till

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-12-22 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP