Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALANSRÄKNING


För sex år sedan sket det sig
med balansen.
Det kom en propp i lillhjärnan,
slog ut mig totalt.
Kom liksom i obalans.

Samma år tog jag till
studier igen efter många år.
Mätningsingenjör, kanske kartograf
eller någonting på kommunens
mätavdelning skulle det bli.

Hade tvåa i allmän matte
när jag slutade nian.
Jag som alltid måsta ha hjälp vid
deklarationen.
Aldrig hade kommit i närheten av
trigonometri.

-Va, vad är det?

För att inte tala om: derivata
inverser och matriser.

Balansräkningen gick inte ihop!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-12-23 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar