Bibeln brännmärker ett SJÄLVVALT gudstjänstväsende. De som tillber Gud måste göra det i Ande och SANNING.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibeln brännmärker ett SJÄLVVALT gudstjänstväsende. De som tillber Gud måste göra det i Ande och SANNING.




UNDER ÖPPEN HIMMEL

under en öppen himmel

tackar jag Dig

för att Ditt blod

öppnat himlen för mig

under en öppen himmel

jublar jag glad

jublar mot Dig

och vår heliga stad

 

 

jag har ett öppet hjärta

öppet för Dig

Du som har dött och

uppstått för mig

Du står med öppna famnen

även för mig

jag öppnar munnen

och lovsjunger Dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-24 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP