Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAGGAN DAGMAR

haggan dagmar har gått fram utan pardon

nästan lamslagit en del av vår nation

träd har knäckts och vissa mänskor likaså

hennes piska har vårt land fått smaka på

 

 

LARZ GUSTAFSSON     26/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 15:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Min exsvärmor heter just Dagmar och trots sina 88 år kan hon "storma" än idag !
2011-12-27

  anits VIP
Ja, hon stormade fram och
förstörde mycket
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP