Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeln

På natten trär spindeln pärlor
på sina trådar för att i gryningen
kunna se hur vackert dom lyser.

På förmiddagen fångar den dagens
första fluga.




Fri vers av calidris
Läst 429 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-27 18:07



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Det vackra är förrädiskt... Bra gestaltning!
2013-01-26

    ej medlem längre
tillägg: att livet liksom inte behöver vara en kamp..
att det kan ske, av ren vilja, nyfikenhet, önskning och
skapar livsnödvändigheter som infrias, på något vis, just
genom det.. att livet, ska njutas, inte kämpas igenom..
osv... tankar som dök upp på efterkälken..
2012-01-02

    ej medlem längre
jag gillar det stora i det som kan tyckas
enkelheten, i första stycket..
att spindeln trär pärlor.. för att kunna se
hur vackert dom lyser..
det är att se, det vackra i livet det..!
2012-01-02

  Kalle.O
Enkelt och självklart....
Applåd!
2011-12-27

  Christine Sabel
underbar uppsättning av bild och ord
2011-12-27

  thyra
Sköna ord och skön bild!
2011-12-27

    ej medlem längre
Naturrealism i skön förpackning.
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

calidris
calidris