Detta var något helt annat än JULDJÄVULENS gehennajippo och hans satans lögner.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta var något helt annat än JULDJÄVULENS gehennajippo och hans satans lögner.




DJUPETS ROP

en ton från det redskap

du använde då

ger ljuv återklang i mitt hjärta

det sällsamma skimmer

som minnet mig ger

kan alls ingen bräcklighet svärta

ett ljus bröt igenom

det svaga kärl

där Givaren nedlagt Sin gåva

ett ljus från en annan

och bättre värld

vars Byggmästare jag vill lova

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP