Åt HELVETE med juldjävulen! En svordom? Knappast! Har ni hört Laestadius?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt HELVETE med juldjävulen! En svordom? Knappast! Har ni hört Laestadius?




MIG VILL MAN HOTA TILL TYSTNAD

mig vill man hota till tystnad

så jag ska foga mig

allt obekvämt ska näpsas

har man beslutat sig

fruktfariséernas skara

vet hur man utövar tukt

och hur man säkert bedömer

om folk bär andlig frukt

här kommer nu syster duktig

i släptåg har hon sin bror

de är de enda som gäller

de är de enda som tror

det åsiktsmonopolet

syskonen duktig har

utmanas endast av de som

funnit sin frid hos sin Far

 

 

LARZ GUSTAFSSON     27/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP