En bro från Jordbro till Gävle. Hellre ensam med sanningen än att flockas under lögnen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bro från Jordbro till Gävle. Hellre ensam med sanningen än att flockas under lögnen.




CAMILLA OCH ULRIK OCH LARZ

camilla och ulrik

jag kände igen mig i er

de anpassningsbara

är enklare

och de är fler

dem kan man förföra

och lura dem dit man vill

men inte camilla och ulrik

och några till

camilla och ulrik

hör inte till någon flock

de kan inte vinnas

med hot eller lock & pock

de är inte anpassningsbara

som andra är

camilla och ulrik

det kostar nånting att förbli

revolutionär

 

LARZ GUSTAFSSON   27/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-27 19:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ränderna kanske aldrig går helt ur......
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP