Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lurar mig själv

Jag lurar mig själv

att tro

Att alla sår har läkt
Men du står kvar precis där jag upptäckte dig
En skorpa av blod utgör min en gång spruckna läpp

Jag river upp dig
Jag river upp mig

Jag river upp alla broar som leder mig till dig
Till sanningen
Jag har ett sår, som aldrig riktigt läkt

Som alltid varit lite infekterat
Blodet rinner,
flödar,
stelnar igen
Och jag,

Jag lurar mig själv.




Fri vers av J. E. A
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-27 21:41



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
...smärtsamma rader...
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A