Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVA LANCHE


Hon heter Ava
som i Ava Gardner
men hon heter
Lanche i efternamn.

När hon är het
kallar jag henne för
Lava.
Då blir hon både
het och kall,
Lava Lavin.

Att drabbas av henne
så dör man hur som.
Mycket otrevligt.

Hon är väldigt ideologiskt
bestämd också.
Där passar det att hon har
che i sitt efternamn
som Che Guevara.

Het, bestämd och
genomkylig
på samma gång,
dödar hur som.

Dödar hur man än ber.
Läbbigt.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-28 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar