Så lätt att narcissism slår över i...NAZISM!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt att narcissism slår över i...NAZISM!




SVÄRMORSDRÖMMENS SVÄRMERI

nej, HÄR finns bara kärleken

den är vår enda lag

och givetvis är ingen lila

kärleksfull som JAG

att bli ett helgon kostar på

så jag får ligga i

men jag vill bli beundrad och

kan inte låta bli

min riddarrustning putsar jag

folk bländas av dess glans

om mig ska det bli sagt:

"han var den bäste man som fanns!"

så präktig och så helylle

är ingen här på jord

för jag är faktiskt fullkomlig

ja, sanna mina ord!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     30/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP