Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kilskrift

Klövspår

gör kilskrift:

rad av tecken

i frusen åkerlera.

 

Förra året låg snön meterdjup här.

Nu är plogfårorna öppna mot himlen.

 

I skogsbrynet ropar en korp.

 

Jag följer teckenraden,

hör vattenporl från bäcken.

 

Det är några månader kvar

till vipor och lärkor.

 

Tecknen är tysta.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 15:29



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Naturens tecken kräver sin läsare!
2012-06-30

  Jessica Ebbesson
De bidar sin tid!
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Men de finns där...
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP