Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chanser

Vem tror du att du är
som tror dig ha rätten till hur många chanser som helst
att inte se
att inte höra
bara förstöra
ett litet hjärta
lämna spår av smärta
du säger dig äga en chans
en två tre
kan du inte se
du har fått chansen till många
men du bara tar tar
tills det inte finns något kvar

för att kunna få måste man lära sig att spela rätt bakom kulisserna
din teaterscen kommer snart att rasa
blåttad av förakt
du kanske för en liten stund kan känna smärta
men den gåvan har du inte fått
empatie föddes aldrig i din kropp
men
en chans
så många chanser du fått
finns där inga kvar
när man plöjer igenom ett litet hjärta
där man endast lämnat spår av smärta
Ingen chans där längre finns
det är handling vi alla minns




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon