Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrede

i vredens klor föds klarsynthet
där föds även styrkan i att se
att handla rätt
I vredens käftar rinner blod
du biter tills det knappt finns något syre kvar
men med det jag har kvar att andas kan jag handla rätt
det är mitt sätt
inte gömma sig av rädsla
inte låta sig slås ner
dina ord och blickar biter ej längre mer
kanske du en dag ser att din handling inte skadar mer
att med rent samvete få vandra bland andra som inte tar utan ger




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon