Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cyberspace till vår fördel. Kopplar ihop avstånden till en uthärdlig tillvaro...


Då avståndet krymper för en liten stund


Klockans sakta tickande
strax bredvid mitt öra
Ljuslågans flämtning
då mitt andetag
rör vid

Stolen gnisslar lite
då jag rätar till mig
Förbereder mig
Väntar

Jag fuktar läpparna
Drar handen genom
mitt långa hår
Försöker stilla
hjärtats stegring

Utan framgång

Signalen som berättar
att du nu är där
Får blodet att rusa upp och ut
att lägga sig som het glöd
på mina kinder

Staden utanför förbleknar
Ljusets låga dog ut
av min häftiga in och utandning
Tystnad i min orörlighet
Klockan står stilla

Du...
är framför mig




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-02 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2012-01-03

    lory
fascinerande bilder ,ser dig sitta där i förväntan ,kära vän....med dina sexiga läppar..mums för vilken kille som helst..du målar fint med din aord..nice
god fortsättning....
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya