Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville inte

jag ville inte falla

men jag föll

jag föll

så djupt in i dina ögon

in i dina händer 

in i din famn

in i djupa kyssar

underbara

smekningar bortom tid och rum

du var min längtans källa

som gud 

åh gud

jag ångrar det aldrig

aldrig

det enda jag ångrar

är att jag inte stannade där

för evigt

för evigt 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-03 00:06



Bookmark and Share


    lory
stark intensitet som stegrar
2012-01-03

  TT
...intensiteten i texten fängslar...bra skrivet/diktat!!!
2012-01-03

    AA VIP
Bra..
2012-01-03

  Johan Bergstjärna
Kärleken kan tyvärr verka så skrämmande och hotande, pga av alla svek och besvikelser och rädslor... Bra skrivet!
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP