Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara där

blöta skor mot grå asfalt

går vid din sida 

steg för steg

nära nära

i hjärtat lyser vi vita

kärleksfulla

hand i hand går våra hjärtan

i en stilla smärtsam melodi

hjärtan så varma

kylan där ute finns inte här

den finns bara där

bara där

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-03 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin!
2012-01-04

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-01-03

    Birgersdotter VIP
underbart med hjärtan hand i hand....
2012-01-03

    lory
man sprider värme o kärlek o hopp tackar dig fina ängel
skickar ett leende från själen
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP