Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

 

kyssar   kyssar 

kyssar varma ömt mjuka

kyssar sensuella             tunga tungor

kyssar smakar                   ömhet hetta

kyssar här och där           där man vill 

där man älskar och längtar

kyssar kyssar

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-04 00:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
verkar kyssäkta, den känslan som texten förmedlar
2012-01-04

  F.
Varm är din penna,
vackra dina ord!
2012-01-04

    Birgersdotter VIP
Ömt kärleksfullt och hett ...läckert
2012-01-04

  Anya VIP
Verkligen kyssäkta!
2012-01-04

  Linda CH VIP
Härligt mjukt skrivet!
2012-01-04

    Ken Cassel
Hmmm!
Nice
*Smack*
Hihi
2012-01-04

    lory
nu är det varmt..i den kalla januari tur att vi har kyssar....
2012-01-04

  Lars Hedlin
Längtan och trängtan!
2012-01-04

  Lorenzolars
gott med kyssar
2012-01-04

    ej medlem längre
Pussigt värre ;) ! Snygg formation..kreativt !
2012-01-04

  M.A.J.R
snygg text väl skrivet och applåder !
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP