Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla fina poetvänner... 




Hihi

hihi

skrattar fnissar

viskar ord

i ditt öra

hihi

lyssnar på dina ord

skrattar ler

härligt det här

med vänskap

som fyller hjärtat med lust

med glädje

med allt som är skoj

underbara du

du fyller mitt hjärta

med ljus

med kärlek

och jag älskar det

hihi 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-04 21:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
hi hi = du fina hihi vän
2012-01-05

  Ronny Berk
ordlek !
2012-01-04

    ej medlem längre
Du är härlig!
2012-01-04

  PPQ
*bryter ihop* snacka om självporträtt ha ha ha det är ju ditt signum....
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP