Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov sött II

sov sött

min      vän

och du

jag sänder dig  jag sänder dig

 en ängel en ängel

med vita vingar 

skimrande

skimrande

under

stjärnorna

jag sänder dig

en ängel

av ljus av kärlek

vet att hon älskar

älskar dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-05 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rakt och fint !
2012-01-05

  Ronny Berk
tycker om den tanken, den poesin !
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP