Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag mitt i livet

En dag i livet när döden inte känns så nära
så ska jag somna bredvid dig.
Kura mig in och måla Syrener i dina handflator.
Låta de ge mitt hjärta en doft av vår, en dag i livet,
när inte döden känns så nära.

Jag ska låta oss sakna oss och glömma helvetet.
Det jag sprang ifrån för att en stund kura in mig i dig.
Omsluta livet och känna våren mitt i den kala vintern.
Jag ska sjunga sånger och fantisera poesi.
En dag mitt i livet när inte döden känns så nära.

Jag vilar här i döden på en dag mitt i livet.
En dag när stormarna blåst förbi.
När allt känns så naturligt och enkelt.
När tårar får falla fritt för det förlorade.
En dag mitt i livet när döden inte känns så nära.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 527 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-05 21:28



Bookmark and Share


    lory
vackra rader
2012-01-21

  Lars Hedlin
Helt fantastiskt , styrka och djuphet mixad i en ton av vemod..
2012-01-07

  Nikolai Jungsin VIP
Målande romantik
2012-01-07

  Ola Rydberg
starkt och poetiskt
2012-01-06

  walborg
Starkt och bra om en bättre sedan.
2012-01-06

    ej medlem längre
Du ska sjunga sånger
och syrenerna ska blomma
och livet ska vara stort
och helt
och vackert!

Du är så bra! Applåder till dig!
2012-01-05

    Birgersdotter VIP
Mycket stark...
2012-01-05

  PPQ
riktigt mysig, inte rosa, mysig
2012-01-05

  LenaJohansson VIP
stark o nära...mkt bra
2012-01-05

    ej medlem längre
Starkt poetiskt och vackert berörande
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna