Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fördelen med avsky





Jag har tröttnat på att älska dig

och bestämt mig för att avsky dig igen



Det är nog lättare, för i så fall

behöver du inte älska mig



Och jag behöver inte föreställa mig

en lyckligare tillvaro







Fri vers av Mymlan.
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 23:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En äkta känsla
2012-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar avsky.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.